Panou termoizolant de perete cu imbinare vizibila

Panoul de perete cu imbinare vizibila reprezinta o solutie practica si economica, cu imbinare vizibila destinata unei game diversificate de folosire: cladiri industriale si comerciale, depozite, compartimentari interioare etc. Acest tip de panou poate fi montat atat orizontal cat si vertical.

Detalii

Panou termoizolant de perete cu imbinare ascunsa

Panoul de perete cu imbinare ascunsa reprezinta o solutie constructiva cu imbinare ascunsa, pentru a satisface cele mai exigente cerinte estetice. Acest tip de panou poate fi montat atat orizontal cat si vertical.

Detalii

 Panou termoizolant de perete pentru incinte frigorifice

Panoul pentru incinte frigorifice reprezinta o solutie destinata constructiilor camerelor / depozitelor frigorifice si spatiilor de procesare. Imbinarea de tip „frigo” confera un plus de izolare termica.

Detalii

Panou termoizolant de acoperis cu 3 nervuri

Acest tip de Panou de acoperis  este un panou de acoperis cu trei nervuri de rigidizare, care se poate folosi pentru toate aplicatiile din constructii unde panta acoperisului este mai mare de 7%. Acest panou are 3 nervuri de rigidizare pe latime de 1 m satisfacand exigentele normale de rezistenta, izolare termica si estetica. Reprezinta o solutie practica si economica.

Detalii

Panou termoizolant de acoperis cu 5 nervuri

Acesta este un panou de acoperis cu 5 nervuri de rigidizare, destinat constructiilor cu cerinte mari in ceea ce priveste rezistenta, unde panta acoperisului este mai mare de 7%. Acest panou are 5 nervuri dispuse pe o latime de 1 m satisfacand cerintele de rezistenta si izolare termica mai mari.

Detalii

Panou termoizolant de acoperis cu o fata din carton bituminat

Este un panou destinat acoperisurilor care urmeaza a fi izolate ulterior cu memebrane bituminoase sau de alta natura (exemplu: membrane PVC). Acest tip de panou se fixeaza direct cu partea metalica pe structura.

Detalii